Велико Търново приема световни звезди във вдигането на тежести


Велико Търново приема световни звезди във вдигането на тежести
16-05-2018 12:52

 

Велико търново ще бъде домакин на контролно състезание по вдигане на тежести от сериите “World Masters Weightlifting”.  Събитието ще се състои на 19 май на територията на Стадион “Ивайло“.
 
Надпреварата, която ще започне в 10:00 часа, ще е с участието на европейски, световни и олимпийски шампиони, шампиони от Панaмерикански игри, шампиони от световните игри в Нова Зеландия 2017 г., както и други заслужили майстори на спорта - Асен Златев, Ангел Генчев, Енчо Енчев, Евгени Кадийски, Иван Лухов, Кръстьо Булкин, Станчо Томов, Петър Борисов. 
 
Треньор на родните състезатели е Ганчо Карушков. Сред почетните гости на състезанието ще са Андон Николов, Петър Тачев, Румен Русев, Пламен Братойчев, Тодор Тодоров и др. Целта на това контролно състезание е подготовка за предстоящото Европейско първенство от сериите “World Masters Weightlifting”, което ще се проведе в Будапеща (Унгария) от 16  до 23 юни. 

 


Тагове: Генчо Карушков, вдигане на тежести

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ