Сани Жекова: В най-добрата си форма съм

Сани Жекова: В най-добрата си форма съм
30-11-2017 15:56

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова заяви, че си е поставила много амбициозни цели за новия сезон, който включва и Олимпийските игри в Пьончан през февруари следващата година.

 

"Положих доста усилия в последните две години и успях да се възстановя след две много тежки контузии. Беше дълъг път, но научих доста. Тази година се чувствам по-добре. За съжаление, понякога не всичко зависи от мен, но аз ще се постарая да си свърша максимално работата", сподели Жекова.

 

Тя не обяви конкретните си цели за сезона, но каза, че те са амбициозни.

"Поставила съм си лични цели, които са много високи и амбициозни, както обикновено", добави българката, която ще участва на шест старта от Световната купа по сноуборд преди Пьончан 2018.

 

Жекова каза, че подготовката й за сезона е преминала добре и е в нужната спортна форма.

"Подготовката премина добре, въпреки че не минахме метър с дребни травми и болежки. Но сега съм добре. В страхотна форма, може би най-добрата за мен в последните години и сега гледам напред", коментира още Александра Жекова, която ще участва на четвърта поредна олимпиада.

 

Снимка: lap.bg


Тагове: Сноуборд, Александра Жекова

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Съгласен съм Отказ