Цял сезон „Луда надпревара“ за автомобилни гладиатори

ИГРАЙ И СПЕЧЕЛИ НАГРАДА ОТ СПАСИТЕЛИ НА ПЛАЖА
May 30, 2017
Цял сезон „Луда надпревара“ за автомобилни гладиатори 2
May 30, 2017

Цели четири събития ще включва тазгодишният сезон на „Луда надпревара“. В три от уикендите – в София (27-28 май), в Криводол (8-9 юли) и в Бургас (5-6 август) са предвидени по две битки за всеки от дните. За финала, който ще бъде организиран на закрито в столичната зала „Арена Армеец“ на 30-и септември, ще има само едно „меле“.
В двудневната надпревара само през първия ден ще участват 40 коли от различни модели, като всяка една от тях е с тематичен образ и име. Така някой от най-атрактивните „кандидат-тоталки“ като Зайо кар, Танк Т-34, Бойния кораб или Машината на времето, ще оберат овациите на най-верните си фенове.
Сезонът започва с грандиозен двудневен ТЕАТЪР НА РАЗРУШЕНИЕТО, в който всеки може да вземе участие. В надпреварата аматьори и професионални автогладиатори ще се борят в епична битка за първото място.

Ден първи: събота, 27 май.
Отваряме в 12:00. Всеки, влязъл по-рано може да участва в „Луда надпревара” с лодки, надбягване със зорб топки, стена за най-смелите катерачи, както и да се снима с чудовищните автомобили. А за най-малките и не толкова малките ще има надуваем замък, батут и водни топки.
В 16:00 изпълнителите Иги Андроновски и Слав ще открият тазгодишния ТЕАТЪР НА РАЗРУШЕНИЕТО. Водещият на събитието Боби Турбото ще представи 40-те атрактивни тематични автомобилa, предоставени от „Луда надпревара” за всеки непрофесионалист, желаещ да участва и записал се предварително на www.ludanadprevara.com.
Ден втори: неделя, 28 май.
В 12:00 часа, отваряйки врати с атракциони за малки и големи, можете да се насладите на загрявката на участниците, атрактивно каране на мотори и други забавления за малки и големи.
Големият сблъсък на титаните започва в 16:00 часа, когато автогладиатори със собственоръчно подготвени и модифицирани автомобили ще изразят себе си с умело шофиране и индивидуален дизайн на автомобила в надпреварата кой ще остане последен на ход. Ще има брутални сблъсъци и разтърсващ екшън! Ще бъдете заредени с невероятни емоции и от атрактивното каране на мотоциклети.