Нов шеф на българския Евроспорт

Нов шеф на българския Евроспорт
02-12-2017 19:46

Асен Спиридонов е шеф българската секция на "Евроспорт" от днес. Той сменя на поста Евгени Ставрев.

 

"Бихме искали да ви информираме, че считано от 1 декември 2017 г. за шеф на българския коментаторски екип на Евроспорт е назначен уважаваният спортен журналист Асен Спиридонов, е официалната нформация от медията. - Решението е взето от Доли Медия Студио – нашият дългогодишен партньор, който обезпечава технически и с коментаторска експертиза спортните канали в богатото портфолио на Discovery Networks за българския пазар. Убедени сме, че екипът на Доли Медия Студио ще продължи да изпълнява професионално ангажиментите си, като предоставя на зрителите на Евроспорт професионален коментар, експертни мнения и различни гледни точки. ", обявиха пред "Дневник" от "Дискавъри нетуъркс" (Discovery Networks), чиято собственост са "Евроспорт" и "Евроспорт 2".

 

Освен ръководител на оментаторския екип на „Евроспорт” у нас Ставрев беше основен коментатор на колоезденето в ефира на спортните канали.

 

Спиридонов, който има богат опит в професията, е сред коментаторите с най-голям авторитет в спортния ефир. Той е и първият носител на наградата за спортна журналистика "Братя Ексерови" - през 2002 г. Спиридонов е работил дълги години във в. "Демокрация", след това в БНТ. Той е част от екипа на "Евроспорт" от самото му създаване, като коментира основно лека атлетика, зимни спортове и снукър.Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Съгласен съм Отказ