Alfa Romeo прави конкурент на BMW X1


Alfa Romeo прави конкурент на BMW X1
02-09-2018 10:05

В близките 3 години в моделната гама на Alfa Romeo ще се появят два нови кросоувъра. За бъдещия всъдеходен флагман на италианците, който ще се разположи над Stelvio в гамата на марката се знае от доста време. Той ще се конкурира с Audi Q7 и BMW X5. По-малкият на свой ред ще трябва да се пребори с Volvo XC40, BMW X1, Audi Q3 и Range Rover Evoque.

 

Изглежда сякаш нещата се подреждат за BYTON. Със сигурност не е лесно да се пребориш с конкуренцията от всички новосъздадени компании за електрически автомобили, особено в Китай, но ето че вече има завършени 10 прототипа на M-Byte – напълно електрическо SUV. Oще 100 коли трябва да бъдат създадени до края на тази година, още преди официалното производство да е започнало.

 

Планът за създаването на 150 000 бройки годишно определено поставя BYTON в категорията на амбициозните, особено имайки се предвид, че M-Byte е само първата от няколко модела.

Концепцията на компанията е да представи колите си като компютри на колела, ето защо връзката с Aurora, фирма за технологии за самоуправление, е изключително важна за BYTON.

Плановете за самоуправление обаче няма да се реализират веднага, въпреки че тестовете за Stage 4 (без нужда от шофьор) ще започнат още тази година, но първоначалните продадени автомобили от компанията ще се предалгат само със Stage 2, което е нивото на много други производители в момента.

 

Компанията е с китайски корени, но има планове да продава в световен мащаб. Продажбите в родината на BYTON ще започнат през 2019г., но плановете са да видим техните модели в Европа и САЩ в средата на 2020г.Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ