Легендарен екип на Милан, подписан от Барези - първи търг на Играй с Развитие

Легендарен екип на Милан, подписан от Барези - първи търг на Играй с Развитие
05-12-2017 12:15

Фондация „Играй с Развитие“ започва серия от благотворителни търгове с цел набиране на средства за дейността си. Само месец след регистрацията фондацията има вече няколко подкрепени проекта и още четири кандидатстващи за финансиране.

 

Освен даренията, благотворителните онлайн търгове ще бъдат един от основните източници за набиране на ресурс.

 

Първата серия търгове предлага три фланелки, флагчета и значки на италианския гранд „Милан“, брандирани с автографа на легендарния Франко Барези. Големият играч ги подписа и дари лично на фондацията по време на визитата си в София за сключване на договора между Академията на „Милан“ и детско-юношеската школа на Локомотив София. Това бе и първият голям проект, подкрепен от „Играй с Развитие“.

 

Една от фланелките е особено значима. Тя от екипа, който носят легендарните 11 на „Милан“ – Гали, Тасоти, Барези, Костакурта, Паоло Малдини, Коломбо, Рийкард, Анчелоти, Донадони, Гулит и Ван Бастен, при спечелване на първата от петте Купи на Европейските шампиони (три са в новия формат Шампионска лига).

 

Всеки един от ценните предмети ще е обект на отделен търг, като флагчетата са придружени с по една значка (при обявяване на търговете ще има подробна информация). Наддаването ще е онлайн – във фейсбук и на сайта на фондацията igraisrazvitie.bg, където има специална рубрика „Благотворителни търгове“.


Тагове: Играй с Развитие

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Съгласен съм Отказ