Ремонтираният Зимен дворец e домакин на Континенталната купа по хокей


Ремонтираният Зимен дворец e домакин на Континенталната купа по хокей
снимка: LAP.bg
28-09-2018 19:45

 

София е домакин на първия кръг от континенталната купа по хокей на лед за мъже. Състезанието, в което участват четири отбора от България, Исландия, Турция и Израел ще се проведе от днес до неделя в столичния Зимен дворец на спорта.

Континенталната купа по хокей на лед е първото състезание, което ще се проведе в изцяло ремонтираното съоръжение.

От днес до неделя са мачовете от първия кръг на надпреварата, като целта на българския участник клуб Ирбис Скейт е победа и класиране за следващата фаза.

Страната ни е представена от отбора на Ирбис Скейт, който е републикански шампион три години, а на миналогодишната континентална купа зае трето място.

Треньор на Ирбис Скейт е Цветан Михайлов, който специално за турнира в София ще замени титуляря на тази позиция – Станислав Мухачев.

Руснакът движи организационните въпроси около събитието и освен това ще бъде основен състезател в отбора ни. Всеки, който иска да подкрепи българския отбор по хокей на лед, може да наблюдава надпреварата на живо в столичния "Зимен дворец на спорта" от днес до неделя.

Входът за деца и техните придружители, както и за всички студенти е безплатен, уточнява "Канал 3".

 


Тагове: хокей на лед, Зимен дворец, Континентална купа

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ