Джени Суши се заяде с Андреа


Джени Суши се заяде с Андреа
12-04-2019 12:10

Американската репортерка Джени Суши, която боксьорът ни Кубрат Пулев целуна без разрешение, се заяде с Андреа в “Инстаграм”. В социалната мрежа Суши сподели, че е забелязала как родната певица и гадже на Кобрата я следи.

"Защо ме гледаш?", написа скандалната репортерка към сторито си, като е оградила, че е Андреа го е преглеждала. "Можеш да гледаш какво ям. Продължавай да ме наблюдаваш!", допълва Суши, придружено от иронично сърчице.

 

Голяма част от феновете пък са убедени, че поведението на репортерката е провокирано от яда , че не успя да свали Кобрата. За никого не е тайна, че преди злополучната целувка тя му се е увъртала доста сериозно в опити да получи нещо повече от него.
 
И след неуспеха си, тя реши да се възползва от емоцията и целувката му, за да го съди като отмъщение. А защо не и да получи някой лев. И като част от озлобените действия, скача и на половинката му Андреа (на снимката).


Тагове: Джени Суши, Андреа, Кубрат Пулев

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ