400 грации на международен турнир в София


400 грации на международен турнир в София
23-01-2018 18:35

Второто издание на международния турнир по художествена гимнастика Angel’s Cup ще се проведе на 3 и 4 март в столичната зала “София”. Очаква се в състезанието да вземат участие около 400 гимнастички от почти всички клубове в България. Международното участие до момента е от Русия, Гърция, Австрия, Норвегия и Швейцария, като заявките се приемат до 15 февруари.

 

В надпреварата участие ще вземат състезателки от всички възрастови групи и категории, както и най-малките гимнастички едва 4-5 годишни.

 

Седмица преди най-силната квалификация в България елитните състезателки също ще направят своята контрола. Много подаръци и изненади очакват малките и големи “ангели”.

 

Организатори на състезанието са бившата национална състезателка и сребърна медалистка от европейско първенство Биляна Проданова и нейната треньорка Светослава Калоянова с подкрепата на БФХГ.

 

Специални гости на състезанието са Илиана Раева, президент на Българската федерация, Мария Гигова- трикратна Световна шампионка, както и “златните” момичета на България, бронзовите ни медалисти от Олимпийските игри в Рио.

 


Тагове: Международен турнир Angel’s Cup, Илиана Раева, Мария Гигова, Биляна Проданова, Светослава Калоянова

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ