Илиана Раева срещу Нешка Робева - рунд пореден


Илиана Раева срещу Нешка Робева - рунд пореден
Фейсбук
11-03-2018 11:06

Илиана Раева и Нешка Робева отново имаха задочен сблъсък тази сутрин, поредна глава от неспирните им спорове напоследък. 

 

Робева гостува в предаването "Събуди се" по Нова телевизия и изрази съмнение от начина, по който се прави селекцията в националния отбор. Тя добави, че правила запитвания по въпроса, но обратната връзка не била докрай добра.

 

Неотдавна Нешка Робева започна работа в националния тим на Германия.

 

А отговорът на Илиана Раева не закъсня. Президентката на федерацията по художествена гимнастика (БФХГ) отвърна по фейсбук.

 

Вижте какво заявява Раева, запазен е оригиналният правопис:

 

"Утре, БФХГ ще излезе с официално съобщение до медиите във връзка с поредните манипулации на Нешка Робева, направени днес в участието и по телевизията. Ще бъдат показани всички официални документи за начина по който се прави селекцията на национални отбори.
 Ще предоставим всички официални отговори на нейните писма, за които днес Нешка Рожева не почувства неудобство да излъже, че няма такива, забравяйки, че си ги публикуваше в страницата си във фейсбук.

 

Разбира се, не публикува последното, което ние ще публикуваме. Недопустимо за треньор като Нешка, по този недостоен начин да се опитва да нагнетява обстановката в българската художествена гимнастика дни преди най-важното ни състезание този месец - Световната купа в София!

 

Недопустимо за треньор като Нешка, който се опитва да дестабилизира с манипулации пред обществото здравата обстановка в националния ни отбор в дни, в които както ние, така и многобройните ни фенове се радваме на възхода на талантливите ни момичета и завоюваните от тях златни медали от началото на тази година!
 Недопустимо и твърде жалко, но разбираемо за личност като Нешка да си позволи по този грозен начин да манипулира общественото мнение, без капка свян, че изопачаваш както си искаш фактите.

 

Нешка Робева не спира да говори срещу дейността на БФХГ и да се опитва да пречи и дестабилизира обстановката преди старта ни на големите и отговорни състезания. Тя живее в един свят, в който смята, че “всички обвиняеми” ще мълчат, че няма да и отговорят и ще подминават поредните и манипулации, както през годините. 
Е, не всички сме от нейния свят, а аз със сигурност. 
Всички, които я познаваме добре знаем, защо е избрала точно сега, дни преди световната купа в София да напада отново работата на федерацията... Но всичко има някакви граници, дори лъжите на Нешка Робева!"


Тагове: Илиана Раева, Нешка Робева, художествена гимнастика

Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ