Силен старт на конкурса за "Спортни таланти′


Силен старт на конкурса за
12-03-2018 15:05
Конкурсът за участие в програма „Спортни таланти“ на „Еврофутбол“ през 2018 г., който стартира на 1 март и ще продължи до 1 април, се радва на голяма популярност сред младите състезатели. Всекидневно в „Еврофутбол“ и партньорът на компанията по проекта - Фондация „Работилница за граждански инициативи“, постъпват обаждания със запитвания, свързани с документацията и условията. 
 
Новото през 2018 г. е, че „Еврофутбол” увеличи горната възрастова граница на състезателите, които могат да получат подкрепа. Така трите групи допустими участници са: до 15 години включително, от 16 до 20 години и от 21 до 28 години. Компанията не забравя поетия ангажимент към хората с увреждания и отново осигурява специална квота за българските параолимпийци.
 
Вижте още за конкурса и участието в Програма „Спортни таланти“ на talanti.eurofootball.bg
 
Медийни партньори по програма „Спортни таланти“ са: сайтовете Viasport.bg, BGsprint.com, BGathletic.com, actualno.com, offnews.bg, sportlive.bg, blitz.bg, gong.bg, ngobg.info, вестник „Еврофутбол“ и агенция КРОСС, както и Дарик радио. За поредна година подкрепа ни оказва и Националната спортна академия „Васил Левски”.


Този уебсайт ползва “бисквитки”, за да Ви предостави повече функционалност. Ползвайки го, вие се съгласявате с използването на бисквитки.

Политика за личните данни Съгласен съм Отказ