Кубрат Пулев с два килограма по-тежък от Фюри (снимки)


Кубрат Пулев с два килограма по-тежък от Фюри (снимки)
LAP.bg
26-10-2018 19:13

Кубрат Пулев е с два килограма по-тежък от своя опонент Хюи Фюри, показа кантарът преди утрешната галавечер в "Арена Армеец". Българинът е с тегло от 109 киограма срещу 107 за британеца.

 

Победителят от мача Пулев - Фюри ще стане официален претендент за световната титла на Международната боксова федерация (IBF), която в момента принадлежи на Антъни Джошуа.

 

 Статистиката показва, че Кубрат Пулев е със 7 кг по-лек от предишната си среща. През април 2017 г. той победи Кевин Джонсън в София, а тогава тежеше 116 кг.

 

"Обичам ви, благодаря на всички, че сте тук. Ще победя за България", обърна се Кубрат Пулев към присъстващите.

 

Тегленето на боксьорите не премина без напрежение, след като привържениците на Курбат Пулев освиркаха бурно Фюри и след кантара едва не се стигна до сбиване, но охраната бързо овладя ситуацията. Хора от щаба на британеца и феновете, които го придружават, се качиха на подиума, за да търсят саморазправа с представители на Пулев. Охратаната се намеси и страстите бързо бяха охладени. А мениджърът на Кобрата Ивайло Гоцев влезе в ролята на умиротворител, като помоли всички да се успокоят

 

Тервел Пулев също мина през кантара, който показа 90 килограма срещу 89,5 за неговия съперник - аржентинеца с италиански паспорт Леонардо Бруцезе. Двамата ще се бият за европейска титла в полутежка категория

 

Фотогалерия, ВИЖТЕ ТУК


Тагове: бокс, Кубрат Пулев, Тервел Пулев, Хюи Фюри