Капка добро настроение в сложното време


Капка добро настроение в сложното време
03-04-2020 08:00

Едиториал в бр. 21 на сп. „Спринт”

 

Този брой на „Спринт” е по-особен. Роди се и мъчително, в нетипични условия. Ще бъде разпространен много трудно. Ще го предлагаме и чрез редакцията, но абонаментът си остава най-сигурният начин да получите любимото списание.

 

Опитахме чрез  този „Спринт” да ви дадем и капка добро настроение. Да направим делника ви по-интересен, като заедно попътуваме отново из необятните истории и поуки от спортните терени.

 

Спортът пострада много от вируса. Сега броим отложените състезания и прекратените тренировки. Ще смятаме финансовите загуби по веригата международни и национални федерации – спонсори – клубове – треньори – състезатели, аматьори и професионалисти.

 

Но вълненията от спорта и радостта от практикуването му никой не може да ни отнеме. Те ще се върнат при всички нас. Заедно с неповторимата емоция от състезанията и мачовете и с неизчислимата полза от тренировките.

 

Този „Спринт” е и исторически. За първи път спортното списание на България излиза с две безплатни приложения от по 40 страници – „Бъдеще” за детско-юношески спорт и „Формула 1”. Редакционният график на книжката за най-бързите автомобили не позволи в нея да бъдат отразени спешните промени в календара. Което обаче не я прави по-малко интересна за феновете на Ф1.

 

Бъдете внимателни и дисциплинирани, живи и здрави!

 

Николай Кръстев, главен редактор на сп. „Спринт”

 

Р.S. В това сложно и тревожно време редакцията прави собствен абонамент на „Спринт”. Ще получите списанието у дома след плащане на банковата ни сметка и като пишете на gpetrov@s-media.bg или звъннете на телефон 0882-500-771. Нямате пощенски разходи, които са за наша сметка. От следващия брой "Спринт" ще бъде по-голям. При годишен абонамент спестявате 12 лева. За 6 броя заплащате 30лв., а при поръчка на актуалния настоящ брой – 6 лв.

 Специалните условия за абонамент и поръчка са валидни до 31 май 2020 г.

 

Разпространение на „Спринт”

Ганчо Петров, 0882-500-771

Банкова информация

Пощенска банка АД

IBAN – BG49BPBI81701605459573

BIC - BPBIBGSFпалмс бет 7спорт