Виртуален баскетбол: Как да гледаме и залагаме на този виртуален спорт


Виртуален баскетбол: Как да гледаме и залагаме на този виртуален спорт
21-05-2020 17:08

Голям брой онлайн букмейкъри предлагат виртуални игри в своите уеб сайтове. Сред тях е сайтът за онлайн залози Ефбет, в чийто раздел Виртуални може да намерите Виртуален баскетбол. В други букмейкъри също ще откриете виртуални баскетболни залози, като в тази статия ще ви информираме за най-важното, което трябва да знаете за тази виртуална игра.

 

Как работи виртуалният баскетбол?

 

Виртуалната баскетболна лига се състои от 16 отбора, които се състезават в цял сезон, като всеки сезон има 30 кръга. Един кръг се изиграва доста бързо - той трае 3,30 минути и се разделя на период преди мача, 1-ва четвърт, 2-ра четвърт, полувреме, 3-та четвърт, 4-та четвърт, продължения - ако срещата завърши наравно - и период след мача.

 

Периодът преди мача продължава около 30 секунди и протича преди началото на срещата, която след това продължава две минути и половина. Полувремето продължава 10 секунди и всяка среща е последвана от период от 20 секунди след мача.

 

В букмейкърите може да гледате с картина виртуалните баскетболни срещи – това е най-голямото удоволствие. Всички виртуални баскетболни мачове се предават чрез интегриран медиен плейър във вашия браузър, като в сайта на Ефбет имате възможност да превключвате между всички осем игри. Играчите са измислени, докато отборите запазват географското си местоположение, но без имена. Най-често предлаганата лига на виртуален баскетбол е NBA. Например, Оклахома Сити Тъндър просто става Оклахома във виртуалната баскетболна лига.

 

Как да заложим на виртуален баскетбол

 

Можете да започнете да залагате на мач на Виртуалната баскетболна лига веднага след като пазарите са активни във вашия букмейкър. Тиражът със следващи мачове ще видите под картината с предаването на текущите срещи. Наличните пазари за залагания във Виртуалната баскетболна лига са както следва:

 

Победител в мача – Тук може да залагате на отбора победител в мача, включително и продължения.

Общо точки - Тази опция ви позволява да залагате на броя точки, които и двата отбора ще отбележат в играта. Това включва и продължения.

 

Хендикап – Хендикапът дава предимство от точки на един от двата отбора, като например +9.5 за Бостън срещу Кливланд. Ако заложите на тази опция и Бостън загуби с 95-100 от Кливланд, то залогът ще е печеливш, тъй като с +9.5 точки, крайният резултат е в полза на Бостън.

 

Печеливша разлика  - Тази опция ви позволява да залагате на печелившата разлика в резултата за един от двата отбора.

 

Победител в 1-во полувреме - Можете да заложите на този, който вярвате, че ще бъде победител след изиграването на първите две четвърти.

 

Общо точки за първото полувреме - Тази опция ви позволява да залагате на броя точки, които ще бъдат отбелязани в първите две четвърти.

 

Общ брой точки на домакина – Залагате на броя точки, отбелязани от отбора на домакините в цялата среща. Това включва и продължения.

Общ брой точки на гостуващия отбор – Правите залог на броя точки, отбелязани от отбора гост в цялата среща. Евентуални продължения са включени.

 

Сред многото виртуални игри в онлайн букмейкърите, баскетболът е доста популярен. Когато няма много спортни събития, то мачове от виртуалните и електронните спортове онлайн са чудесна алтернатива на реалните спортни срещи.