Уинбет

NOVITEC Group с официално представителство в България


NOVITEC Group с официално представителство в България
20-07-2020 18:42

Продължавайки да развива своето портфолио от марки и услуги, които предлага на българския пазар, „Ауто Италия“ ЕАД става официален представител на Novitec за България. С фокус към премиум сегмента, сега компанията ще предлага, освен италиански марки автомобили, и тунинг части за по- добра производителност и неподправен дизайн, за да отговори на всички изисквания на пазара.

Novitec Group е немски производител на performance и тунинг части, който е специализиран за марките Ferrari, Lamborghini, Maserati, Rolls-Royce, Tesla и отскоро - McLaren. Обширните програми за настройки на Novitec (Rosso, Torado, Tridente, SPOFEC, McLaren) се характеризират с най-висококачествените продукти, изработени с прецизност и върховно майсторство. Тяхната отлична репутация е оформена от ангажимент за изключителна производителност и дизайн.

От 1989 г. програмата Novitec е съсредоточена около изключително мощни и надеждни двигатели, заедно с авангарден стил за италианските супер автомобили, а с по-новите попълнения SPOFEC (Rolls- Royce, Spirit of Ecstasy) и подразделението McLaren - вече собствениците на тези британски автомобили също могат да се възползват от майсторските тунинг продукти.


Тагове: Ауто Италия, Novitec
палмс бет 7спорт