22Bet

Betenemy: Кои са сайтовете, предлагащи разнообразни залози на Първа лига


Betenemy: Кои са сайтовете, предлагащи разнообразни залози на Първа лига
(сн. ludogorets.com)
28-10-2020 16:44

Мачовете от българското футболно първенство винаги са представлявали голям интерес за родния фен на залозите. Логично букмейкърските компании предлагат все повече опции, на които потребителите им да залагат на двубоите от А група.

Срещите от Първа лига са интригуващи и интересни, а изненадващите развръзки са нещо често срещано. Efbet, Bet365 и WINBET предлагат за игра мачовете от Първа лига, а анализаторите от https://betenemy.com преглеждат и сравняват различните опции.

Efbet дава над 100 различни предложения за залози за всеки мач от елитното ни първенство. Освен стандартните, при букмейкъра можете да предвиждате краен изход комбинирано с брой голове или дали и двата тима ще отбележат гол. Двубоите се следят и на живо, като по време на мачовете също имате достатъчно на брой възможности да сложите своите предвиждания. Различни видове азиатски хендикап, кой отбор ще допусне гол, кой отбор ще вкара и в двете полувремена. Компанията предлага и залози за второто ниво на родния футбол, като на мачовете също може да се залага преди началото им, както и на живо.

WINBET е друг букмейкър, който предлага голямо разнообразие от залози на двубоите от Първа лига преди тяхното начало, както и на живо. Сайтът предлага редица интересни опции, както и комбинации. Много притегателни за спортните привърженици са комбинациите, които се предлагат – краен изход и брой голове, двоен шанс и брой голове. Също така точни резултати през първото полувреме и крайния резултат. От букмейкърската къща предлагат някои доста различни опции, като например „Двоен шанс (мач) & 2-ро полувреме и двата отбора да отбележат“, както и същият вариант за първото полувреме.

Bet365 е друг сайт, който ви дава възможност да заложите на мачовете на Лудогорец, Левски, ЦСКА, а и останалите тимове от българската А група. Двубоите са с възможност за залагане на живо, а функцията „създай залог“ привлича все повече привърженици, заради възможността да се комбинират различни залози на един и същ двубой. Любителите на високите коефициенти и обрати могат да се пробват на всеки мач да заложат на отбор да спечели, след като е изоставал. Печеливша разлика, гол в първите 10 минути, гол за всеки следващи 10 минути. Все различни и разнообразни опции, които да улеснят и удовлетворят потребителите.

От казаното по-горе се стига до извода, че вариантите за залози на мачове от България стават все повече и все по-разнообразни. Компаниите задоволяват търсенето на клиентите си, а те от своя страна са доволни от предлаганите опции.


Тагове: футбол, Първа лига