Уинбет

Nostrabet: Играйте Фентъзи Футбол и станете селекционер на собствен отбор


Nostrabet: Играйте Фентъзи Футбол и станете селекционер на собствен отбор
28-10-2020 16:54

Всеки футболен фен е мечтал поне веднъж да бъде мениджър на отбор, да ръководи, да избира играчите си, да прави тактиката. А какво ще кажете ако можете и да печелите реални пари от вашия отбор? Вече всичко това е възможно благодарение на Фентъзи футболно първенство на букмейкърската компания Palms Bet.

Какво е Фентъзи футболно първенство на Palms Bet?


Накратко може да се опише така – избирате отбор от реални футболисти от българското първенство и печелите точки след всеки изигран кръг от А група в зависимост от реалното представяне играчите в мачовете от елита. Колкото по-добре се представя един футболист, толкова повече точки ви носи той. Точки печелите ако е титуляр, ако вкара гол, ако отборът му победи...

И все пак не е толкова лесно, колкото бихте си помислили – вземам най-добрите играчи от най-добрите отбори и винаги печеля, разкриват от Nostrabet.com, където можете да научите всичко за Фентъзи футболно първенство на Palms Bet и как да залагате на него.

В играта имате определен бюджет от 10 000 виртуални долара, с които трябва да попълните отбора си с 15 футболисти. Вратари, защитници, полузащитници и нападатели. Имате право на максимум трима от един отбор. Всеки един играч струва различна сума според своята класа, представяне и възможности. Можете да избирате от няколко различни схеми на игра, да избере кой да бъде вашият капитан, а и трябва да сложите на всеки пост титулярен играч, докато останалите четирима са резерви. Точките за всеки кръг на капитана се удвояват. При контузия вратарят се сменя автоматично, но не и полевите играчи. Имате право на един безплатен трансфер след всеки кръг.

Стигаме и до това как можете да печелите в Palms Bet Лига?


След като се регистрирате в сайта и направите своя отбор, можете да се включите за награди. Предлагат се три различни стаи, където можете да печелите след всеки изигран кръг. Минималният залог е 5 лева, максималният 500 лева.

Има три различни стаи, в които да се включите, като трябва да го направите преди старта на кръга в „А” група.

Първата възможност е в стая за 10 човека, където победителят (човекът, чийто отбор е събрал най-много точки) печели 80% от наградния фонд. Разбира се, при равен брой точки с друг играч наградният фонд се разделя по равно между двамата.

Втората възможна стая е с двубой един срещу един. В този вариант се изправяте срещу отборът на друг потребител. Събралият повече точки печели 90% от сумата.

Третата опция е стая с неограничен брой участници. Наградният фонд пак е според броя на отборите, а победителят печели 50% от него. В тази стая се раздават награди за второ и трето място, които са с различен процент от наградния фонд.

Важно е да се уточни, че в стаите се включвате с други потребители, които са направили същия залог като вас.

Станете футболен мениджър, забавлявайте се, покажете познания и спечелете пари!


Тагове: футбол