22Bet

Как да следим на живо всички важни мачове през телефона си - Съвети от Efirbet


Как да следим на живо всички важни мачове през телефона си - Съвети от Efirbet
28-10-2020 17:05

Целият свят на мобилния ти телефон – това е мотото, към което се стремят всички. Изключение не правят и букмейкърите, които непрестанно усъвършенстват своите апликации и мобилни версии.

Чрез тях пък феновете на футбола и на спортните залози успяват да следят в реално време какво се случва на терена, кой как играе и какво може да се очаква от дадения футболен двубой. Любителите на спортните залози признават, че им е много по-удобно да правят това през мобилния си телефон в движение, без значение къде се намират.

Мобилните версии и приложения са усъвършенствани до такава степен, че позволяват на потребителите на букмейкърските сайтове да следят на живо посредством анимация. Подобни възможности и опции се предлагат от мобилната апликация на ефбет, която е достъпна за повечето платформи и според Efirbet е една от най-надеждните в индустрията.

Компютъраната анимация на букмейкърските сайтове показва в реално време кой отбор владее топката, къде се намира тя, който организира атака и дали се превръща в опасност за противниковия отбор. Независимо дали има аут, тъч, опасен свободен удар – вие научвате всичко на мига. Във всеки един момент ставате свидетели на случващото се в реално време на терена. На мачовете на водещите европейски първенства при някои букмейкъри дори се изписват имената на футболистите, които владеят топката.

И за да добиете пълна представа за случващото се, към въпросната компютърна анимация има и статистика. Тя показва отново в реално време кой колко атаки е организирал, кои от тях са опасни. Имате информация за изпълнените корнери, получените жълти и червени картони и отсъдени дузпи. В определени мачове може да се възползвате и от информация за това кой колко аута или тъча е изпълнил. Когато пък даден мач е блокиран за залагане веднага можете да видите кой отбор е близо до гол или пък е получил право да изпълни наказателен удар.

Компютърната анимация и статистиката към нея са безценни за потребителите, които залагат в букмейкърските сайтове. Чрез нея всеки един залагащ получава информация за случилото се до момента и е напълно наясно кой от съперниците има превъзходство до този момент. Добрата новина е, че приложенията са достъпни през платформата на iOS (Apple App Store), която включва устройства като iPhone или iPad.

Нещата не стоят така обаче с Google Play, тъй като те имат политика да не предлагат апликации, които включват в себе си хазартна дейност или подтикване към такава.

Тази функция на сайтовете за спортни залози е изцяло адаптирана към мобилните приложения и мобилните версии. И само с едно движение на пръста цялата информация е налична за всеки един потребител. В някои от сайтовете за да се възползвате е нужно да сте регистриран и да сте се вписали в профила си, докато при други може да се използва и без да сте се логнали в сайта.

Независимо обаче при кой букмейкър залагате, информацията от компютърната анимация е незаменима.