Уинбет

Виртуален дартс - как спортът със стрелички стана част от виртуалните спортове?


Виртуален дартс - как спортът със стрелички стана част от виртуалните спортове?
17-07-2021 16:40

Виртуалните спортове набраха сериозна популярност през последните няколко месеца. От букмейкърите отчитат огромен ръст в броя поставени залози на виртуални спортове, както по сравнение с предишни години, така и с поставените залози на реални спортни събития, мачове от сферата на електронните спортове и дори фентъзи спортове (главно футбол). В големи международни компании за спортни залози като https://nostrabet.com/bet365/ можете да видите не просто присъствие на виртуални спортове, но и повече от задоволителен брой дисциплини, пазари и събития от този вид залози. Така например, освен класическите виртуален футбол, виртуален баскетбол, виртуален тенис на маса и виртуален тенис, можете вече да намерите и виртуален дартс. Дартс е по принцип не особено популярна спортна дисциплина – както за гледане, така и за практикуване – но възможно ли е приобщаването му към сферата на залозите на виртуални спортове да го постави под светлината на прожекторите? При всички положения, интересът към него ще расте, а преживяването да залагаш на виртуален дартс съвсем не е за подценяване.

 

Обща информация за дартс като вид спорт

Дартс е една от столетните игри, създадена не къде да е във Великобритания – страната, чиято култура е тясно обвързана с много спортни дисциплини, и която е и родина на множество игри спортове. В началото дартс е само начин на забавление, но в последствие популярността на играта се разраства дотолкова, че се появява негласното правило във всеки пъб да има по стената поне една от познатите мишени с комплект стрелички. Така стигаме и до правилата на този вид спорт. Целта тук е лесна – трябва да улучите мишената с малките стрелички, като разбира се, колкото по-близо сте до центъра й, толкова повече точки получавате. С течение на времето дартс придобива толкова широка популярност по цял свят, че бива призната официално за спортна дисциплина. Редица историци я приравняват като замисъл и правила с хвърлянето на копие от леката атлетика. Трябва да отбележим дори, че у нас официално съществува и Българска федерация по дартс, така че на родна почва спортът намира своите почитатели и професионални играчи.

 

Залози на виртуален дартс

Виртуален дартс е част от селекцията със спортни дисциплини, които се предлагат и във виртуална форма. Виртуалните спортни събития не са истински събития. Те представляват компютърна анимация, която можете да проследите на живо и на която можете да поставите редица залози на голяма част от популярните днес маркети. Включването на дисциплината дартс в списъка с виртуални дисциплини е знакова. Тя доказва покачването на интереса към подобен тип залози. При виртуалния дартс, точно както и при останалите виртуални дисциплини, мачовете са много по-кратки, а освен това такива текат приблизително 24 часа в денонощието. Когато откриете букмейкър с налични виртуални дартс събития, в секцията с тях ще установите, че можете да залагате на такова на всеки пет минути. Това е приблизителната средна продължителност на един виртуален мач от този вид спорт. На практика се играе само един стандартен фрейм, като залози се приемат за краен победител, както и начина на победа – по цвят, стрела и оставащите точки в момента преди започване на следващото хвърляне и други. Разнообразието от пазари е доста голямо, а коефициентите при виртуалния дартс са сравнително високи. За да се уверите в това, можете да разгледате в този линк по-подробно възможностите ви на залагащ на виртуален дартс. В крайна сметка можем да твърдим, че тази дисциплина тепърва ще покаже страхотен потенциал в своето развитие. палмс бет 7спорт