Уинбет

Как да поставим залози на X (равенство) и струват ли си те?


Как да поставим залози на X (равенство) и струват ли си те?
18-07-2021 13:03

Залозите на Х може и да не са най-популярните в хазартната индустрия онлайн, но те определено заслужават интереса на играчите. Такъв намек дори понякога се прави и от самите букмейкъри, които нерядко дават бонус ориентирани именно към залози за равенство. За по-ясна представа за какво говорим, този бонус код за Бет365 ще ви изясни всичко. От друга страна, според неофициална статистика голяма част от по-опитните играчи са ориентирани именно към залози на Х или поне болшинството от поставените от тях ставки са именно за равенство. Това означава, че подобни залози наистина имат сериозен потенциал да ви донесат значителни приходи. Защо това е така и как да поставяме успешни залози за равенство ще се опитаме да обясним по-долу.

 

Защо си заслужава да пускаме залози на равенство?

Отворете своя любим букмейкър и разгледайте наличната спортна програма. А сега прегледайте мачовете, за които има предвиден пазар 1Х2. За по-неопитните, поясняваме, че това е маркет, при който просто трябва да прогнозирате кой ще спечели мача (домакин или гост, тоест 1 или 2), респективно да предположите, че той ще завърши с Х. Задръжте погледа си на коефициентите за равенство. Ясно се вижда, че тенденцията е те да са сред най-високите за този пазар. Едновременно с това обаче рискът да поставите такъв залог съвсем не е малък. Ако го поемете обаче и ставката ви е значително голяма или поне в среден размер, естествено е и, че печалбата ще ви е голяма. Така се поставя и въпросът как да намалим финансовия риск, когато поставяме залог за равенство?

 

Стратегии за успешни залози за равен мач

Без значение в коя спортна дисциплина се намираме, прогнозирането за равен мач следва да бъде много прецизно и най-вече – подкрепено с нужната статистика. Именно статистиките са основните инструменти, които опитните залагащи ползват при избор Х. В статистическите извадки се търсят най-вече процент на равенства за даден отбор, хронология на равенствата за последните няколко мача от първенството, както и историята на сблъсъците между конкретните отбори. Много често равенство се поставя и в следните случаи: при дерби, при сравнително равностойни отбори според сегашната им позиция в генералното класиране, както и при много малък на брой сблъсъци между отборите. Подобни напътствия може и да са базови, но биха ви помогнали значително при определяне на мачовете с потенциална възможност да завършат с Х.

 

Бонусите за равенство

Специалните промоции, обвързани със залог за равенство са стимул не само за опитните, но и за залагащите изобщо. Това са специфични бонуси, които могат да бъдат както временни – тоест с определена продължителност или посветени на определени първенства – така и постоянни за промо кампанията на даден букмейкър. Обикновено, в такъв тип промоция ако направите залог за равенство, но в крайна сметка изгубите, компанията ще възстанови направените от вас разходи. Възможно е такъв бонус обаче да е валиден единствено и само за новорегистрираните клиенти на страницата за спортни залози. Тъй като това е сравнително специфична и не толкова често срещана промоция, съветваме ви подробно да се запознаете с правилата и условията й, преди да заявите участието си в нея, тъй като те могат значително да се различават от условията на подобна оферта, предложена от друг букмейкър.палмс бет 7спорт