Уинбет

Отговорна игра и извън терена - как bwin запазва здравословна среда за залози онлайн?


Отговорна игра и извън терена - как bwin запазва здравословна среда за залози онлайн?
21-07-2021 09:42

Не е ли несправедливо да изискваме отговорна и честна игра от страна на спортистите и спортните отбори, докато ние фриволно щъкаме из букмейкърските сайтове, а самите те, букмейкърите пък да ни оставят на произвола на съдбата. Въпросът за честната игра винаги е бил морален и принципен въпрос както за компаниите за спортните залози, така и за самите залагащи. Но не за дълго…За щастие, паралелно с либерализацията на интернет хазартната индустрия, тя придобива все по-универсална легална рамка. И в тази рамка се прокрадва именно и идеята за отговорна игра. Bwin e легален букмейкър в България, който перфектно реализира въпросната идея. Ето защо докато четете подробния Bwin анализ от Efirbet, можете спокойно да прогоните всякакви съмнения дали да се регистрирате в него, или не.

 

Да, отговорността е важна и тя трябва да е заложена в действията на всички страни. Да, честната игра може и да звучи само като принцип, но на практика вече получава и реално легално отражение. Веднага ще ви обясним как се случват тези неща, за да не си помислите, че говорим празни приказки.

Първо, да разгледаме темата за отговорна игра. Футболистите са задължени да се придържат към нея, за да не бъдат наказани от УЕФА. Но и букмейкърите са отговорни да предоставят своите услуги в рамките на разумна отговорност. В юридически план това означава от една страна, да бъдат изрядни като компании във финансово, легално и социално отношение, но от друга страна, да предотвратят в максимална степен риска от пристрастяване. Защото не бива да си затваряме очите пред реалността – риск от пристрастяване към спортните залози има така, както има риск да се пристрастите към гледане на футболни мачове или към определен отбор. За целта, Bwin изпълнява отговорно задължението си (а такова има всеки букмейкър) да разполага с политика за отговорна игра. В нея са предвидени реално работещи мерки в помощ на хора, които са в риск или се смятат за зависими от хазартната дейност.

Второ, да се върнем към принципа за честна игра. За да очакват честно и справедливо изплащане на вашите печалби от страна на букмейкърите, редно е и потребителите да са честни. Това означава да спазят задълженията си да верифицират своите акаунти, да използват бонусите си според правилата и по възможност, да използват един и същи платежен метод. Bwin разполага с нужните инструменти да осигури здравословна среда на своите клиенти да изпълнят тези си задължения. Верификацията е изключително лесна и съпроводена с нужните инструкции и указания за по-бързо справяне с процедурата. Платежните методи са достатъчно много на брой и общо взето, основните за хазартната индустрия, а и не на последно място сигурни и удобни. Що се касае до бонусите, Bwin са достатъчно щедри на тази тема и е повече от редно да очакваме отговорност от страна на клиентите при използването им.

 

Предвид факта, че Bwin се справя отлично с предоставянето на необходимата среда за честна и отговорна игра на своите потребители, можем спокойно да заявим, че пазарът за спортни залози у нас е на високо ниво. Самите залагащи обаче не следва да разчитат единствено и само на букмейкърските компании, осигуряващи нужните условия за справедлива и разумна хазартна дейност. Потребителите задължително трябва да разчитат и на своята собствена съвест, добра организация и отговорност както към финансите си, така и към дейността си. Ако се смятате уязвими в тази насока, съветваме ви да прочетете полезна информация за превенция срещу зависимостта, за да избегнете риска от такава. палмс бет 7спорт